АКСЕСОАРИ, Proda

Безжични Bluetooth слушалки PRODA Kamen черен (Power Delivery-BN200 черен) 33%
Безжични Bluetooth слушалки PRODA Melo черен (Power Delivery-BH400 черен) 25%