Калъф тип книга DUX DUCIS Skin Pro - Huawei P40 lite E розов

Dux Ducis
20,99 лв.
цена
Dux Ducis
Продуктов код - SKU 14189
Доставка от 1 до 5 работни дни
Как можем да помогнем?

Описание

Търсите ли мултифункционален калъф за Вашия телефон? Предлагаме Ви силиконовия гръб Wozinsky Kickstand заради неговото високо качество на изработка и изключително елегантен дизайн. Можете да го използвате едновременно като защита за Вашия телефон, като елегантен моден аксесоар и като практична поставка, с помощта на която ще можете свободно да гледате филми и клипове, да разглеждате снимки или да сърфирате в интернет през телефона си, без да се налага да го държите.

Мултифункционалността не е единственото предимство на калъфа Wozinsky KickstandТой е изработен от гъвкав силикон, който приляга перфектно към извивките на Вашия телефон, осигурявайки му идеална защита в случай на падане или удар, като същевременно изглежда страхотно.

Сгъваемата стойка с магнит значително подобрява комфорта при ежедневната употреба на Вашия телефон, защото Ви позволява да го използвате без да го държите в ръце. Всичко, което трябва да направите, е да разгънете стойката и да я позиционирате върху твърда повърхност, така че телефонът да е стабилен.

Стойката също така играе ролята на ринг-държач, който ще осигури стабилен захват на телефона в ръката Ви, предотвратявайки неговото изпускане. Още с първата употреба ще забележите, че стойката ще увеличи удоволствието и чувството за стабилност при употребата на телефона.

В стойката има вграден магнит, който Ви позволява да използвате магнитната поставка във Вашия автомобил, без да е необходимо телефонът да се оборудва с допълнителна магнитна пластина.

Калъфът има необходимите отвори за системните входове, бутоните и камерата.

Подробности

SKU
14189
Категории
Бранд
Вид продукт
калъф тип книга
Колекция
Dux Ducis Skin Pro
Опаковка
кутия
Цвят
розов

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение