Снимките в сайта са с илюстративна цел. Една и съща снимка се използва за цялата серия на калъфа. Ако спазите точно наименованието на Вашия модел телефон, ще получите продукт, който точно съответства като размери и като отвори за камерата и входовете.

Поръчките се изпращат посредством куриерска фирма в рамките на от 1 до 6 работни дни. Mobizona.net не носи отговорност за забавяне, настъпило поради действия или бездействия от страна на куриерската фирма.

При получаване на доставката, Вие или упълномощеното от Вас лице следва да прегледате внимателно стоките в присъствието на служител на куриерската фирма и при установяване на неточност, липса, повреда или всякакво друго несъответствие, моля, незабавно се свържете с нас.

Възможно е куриерската фирма да начислява допълнителни такси, дължими към нея, по които Mobizona.net няма отношение.

При отказ за получаване на стоката, извън случаите на рекламация, отказът се счита за неоснователен и Вие дължите заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката.

Според закона защита на потребителите Вие имате право да заявите връщане на закупените от нас продукти в рамките на 30 работни дни от датата на доставката на продукта и да поискате парите си обратно. Парите за закупения продукт ще Ви бъдат върнати по банков път в рамките на 30 дни след искането за връщане на продукта. За да се направи валидно искане за връщане на продукт, трябва да предоставите фактурата, касовия бон и гаранционната карта (ако има такава), издадени с покупката. Трябва да сте запазили всички качества, дизайн и функционалности на продукта през периода непокътнати. Опаковката на продукта трябва да бъде върната също.

За да направите заявка за връщане на продукт, моля, изпратете ни електронно съобщение на адрес office@mobizona.net, като в съобщението изявите желание за връщане на стоката, посочите номера и датата на поръчка, и името на продукта, който желаете да върнете, Вашето име и данни за контакт (телефонен номер). В случай че не желаете замяна на върнатия продукт, а връщане на парите, следва да посочите и валиден номер на банкова сметка.

На уебсайта mobizona.net е обявен праг за стойността на поръчка, над който доставката на поръчката е безплатна. От безплатна доставка можете да се възползвате само, ако изпълните докрай договорените си задължения и съответно заплатите цената на стоките в пълен размер и запазите собствеността си върху тях. В случай, че върнете стоките от поръчката и желаете да Ви бъдат върнати парите, които сте заплатили за тях, то Вие следва да ни възстановите цената за доставка при получаване на поръчката. В случай на върната поръчка с безплатна доставка ние ще Ви възстановим платената сума, като от нея ще приспаднем цената за доставка, обявена към момента на поръчката на уебсайта mobizona.net.

За повече подробности относно начините за доставка, моля, използвайте контактната форма.


Изтегли:  Стандартен формуляр за отказ