Промоцията важи за всички поръчки постъпили в онлайн магазина от 13:30ч на 29.09.2023 до 02.10.2023г включително. Снимките в сайта са с илюстративна цел. Ако спазите точно наименованието на Вашия модел телефон, ще получите продукт, който точно съответства.

Биоразградим гръб Eco - iPhone 11 Pro Max розов

13,59 лв. 16,99 лв. валидност до 02 окт
цена
Продуктов код - SKU 47947
Как можем да помогнем?

Описание

Търсите калъф за iPhone с екологичен дизайн? Серията Биоразградим гръб Eco, изработена от разградими материали на растителна основа, е решението за вас. Вашият телефон ще получи отлична защита срещу повреди, Вие - спокойствие за екологията!

Най-важните предимства на Биоразградим гръб Eco:

Удобен калъф от разградими материали - PBAT, PLA и пшенични влакна
Елегантна класическа форма с дебелина 2 мм
Омекотява при удари и падане
Гъвкавите ръбове улесняват монтажа на гърба
Приятно на допир покритие, което предпазва от замърсяване и оставяне на мазни следи
В различни пастелни цветове


Бъдете екологични

Калъфите Eco са изработени от три влакна: пшеница и разградими полимери PBAT и PLA. PLA се получава от възобновяеми суровини, а PBAT - от пластмаси. Този метод на производство намалява емисиите на CO2 в атмосферата и намалява количеството използвана пластмаса. Това е екологична алтернатива на популярните калъфи от изцяло синтетични влакна.

Гъвкав, но издръжлив

По време на производството на Eco, сместа от влакна е избрана по такъв начин, че калъфът да е едновременно гъвкав и издръжлив. Материалът абсорбира добре ударите и паданията, предпазвайки от вдлъбнатини и драскотини. Гъвкавите ръбове улесняват сглобяването.

Класическа форма, която няма да излезе от мода

Биоразградим гръб Eco има продълговата гладка форма без остри ръбове. Материята е приятна на допир и придава приятно, сатенено усещане. Олеофобното покритие гарантира, че Eco няма да събира мазни следи и пръстови отпечатъци. Предлага се в много красиви пастелни цветове.

Удобството е от съществено значение

Калъфът е адаптиран към iPhone по такъв начин, че е възможно лесно свързване на кабела за зареждане или слушалките. Калъфката е и с идеално изрязани копчета отстрани. Около камерата има рамка с повдигнати ръбове с 0,4 мм. Така че можете да поставите телефона на бюро или маса, без да се притеснявате, че ще надраскате обектива.

Материал: PBAT, PLA, пшенични влакна

Подробности

SKU
47947
Категории
Бранд
Вид продукт
гръб
Цвят
розов
Колекция
ECO

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение