Снимките в сайта са с илюстративна цел. Ако спазите точно наименованието на Вашия модел телефон, ще получите продукт, който точно съответства.

Цветен стъклен гръб с покритие за камерата - iPhone 11 Pro Max модел 1

14,99 лв.
цена
🛒Повече продукти = Повече отстъпка🎁 (валидност до 11 окт)
Количество: 2+ 3+ 4+ 5+ 6+
Намаление: 3% 5% 7% 9% 15%
Продуктов код - SKU 13676
Доставка от 1 до 5 работни дни
Как можем да помогнем?

Описание

Стъкленият гръб представлява комбинация от изключително издръжлив гръб и стъкло с елегантен дизайн, която Ви позволява да зареждате телефона си с безжично зарядно, без да е необходимо да сваляте калъфа.

Той е изработен от три отделни материала – стъклена повърхност, поставена върху пластмасов гръб с гъвкави ръбове, които обхващат перфектно телефона Ви, защитавайки го от механични повреди. Издадените ръбове на калъфа гарантират допълнителна защита за телефона, като предпазват екрана от надрасквания при поставяне върху равна повърхност.

Въпреки дебелината на стъкления калъф, можете необезпокоявано да използвате функцията за безжично зареждане на телефона си, без да сваляте калъфа преди това. Използваните в производството материали са закалено стъкло с индекс на твърдост 9H, твърда и устойчива пластмаса за вътрешната част на гърба и мек силикон за страничната рамка.

Стъкленият гръб е изискан аксесоар за Вашия телефон, който осигурява отлична защита, като същевременно е лек и изключително приятен на допир. По вътрешната му страна ще откриете иновативен десен на текстурата, който спомага за допълнителното абсорбиране силата на удара при случайно изпускане.

Калъфът разполага с необходимите отвори за системните входове, порта за зареждане, говорителя и камерата, както и със специално покритие за функционалните бутони, което прави употребата изключително лесна и комфортна.

Подробности

SKU
13676
Категории
Бранд
Вид продукт
гръб
Опаковка
пликче
Цвят
многоцветен
Колекция
Glass Case

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение