Промоцията важи за всички поръчки постъпили в онлайн магазина от 13:30ч на 29.09.2023 до 02.10.2023г включително. Снимките в сайта са с илюстративна цел. Ако спазите точно наименованието на Вашия модел телефон, ще получите продукт, който точно съответства.

Оригинален твърд гръб KARL LAGERFELD Ikonik Karl & Choupette KLHCP13XPCUSKCP - iPhone 13 Pro Max циклама

Karl Lagerfeld
65,59 лв. 81,99 лв. валидност до 02 окт
Karl Lagerfeld
Безплатна доставка
Продуктов код - SKU 45017
Как можем да помогнем?

Описание

Карл Лагерфелд - колекция Choupette - уникална серия калъфи, благодарение на които ще изглеждате стилно и модерно.

Колекцията Choupette е предназначена за всеки, който търси уникален калъф за защита на своето устройство. В производствения процес на този калъф е използвана технологията IMD (In-Mould-Decoration). Графиките са поставени с горещ печат и след това са покрити с деликатен TPU слой, което ги прави устойчиви на абразия. Гърбът на корпуса е от прозрачен поликарбонат, а ръбовете са от гъвкав полиуретан, което улеснява поставянето.

Той идеално ще подчертае уникалния дизайн на вашия телефон - калъфът е украсен с изображението на котката на известния дизайнер, очарователната Шупет.

Стилният защитен калъф е предназначен да защити вашето устройство и да му придаде елегантен вид. Благодарение на прецизното прилягане към устройството, калъфът гарантира безопасността на устройството срещу надраскване и удар.

Продукт, произведен по лиценз на Карл Лагерфелд

Подробности

SKU
45017
Категории
Бранд
Вид продукт
гръб
Цвят
розов
Колекция
Karl Lagerfeld Ikonik Choupette

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение