Промоцията важи за всички поръчки постъпили в онлайн магазина от 13:30ч на 29.09.2023 до 02.10.2023г включително. Снимките в сайта са с илюстративна цел. Ако спазите точно наименованието на Вашия модел телефон, ще получите продукт, който точно съответства.

Силиконов гръб със стойка WOZINSKY Kickstand - iPhone 13 червен

Wozinsky
15,19 лв. 18,99 лв. валидност до 02 окт
цена
Wozinsky
Продуктов код - SKU 48289
Как можем да помогнем?

Описание

Търсите ли мултифункционален калъф за Вашия телефон? Предлагаме Ви силиконовия гръб Wozinsky Kickstand заради неговото високо качество на изработка и изключително елегантен дизайн. Можете да го използвате едновременно като защита за Вашия телефон, като елегантен моден аксесоар и като практична поставка, с помощта на която ще можете свободно да гледате филми и клипове, да разглеждате снимки или да сърфирате в интернет през телефона си, без да се налага да го държите.
Мултифункционалността не е единственото предимство на калъфа 
Wozinsky KickstandТой е изработен от гъвкав силикон, който приляга перфектно към извивките на Вашия телефон, осигурявайки му идеална защита в случай на падане или удар, като същевременно изглежда страхотно.

Сгъваемата стойка с магнит значително подобрява комфорта при ежедневната употреба на Вашия телефон, защото Ви позволява да го използвате без да го държите в ръце. Всичко, което трябва да направите, е да разгънете стойката и да я позиционирате върху твърда повърхност, така че телефонът да е стабилен.

Стойката също така играе ролята на ринг-държач, който ще осигури стабилен захват на телефона в ръката Ви, предотвратявайки неговото изпускане. Още с първата употреба ще забележите, че стойката ще увеличи удоволствието и чувството за стабилност при употребата на телефона.

В стойката има вграден магнит, който Ви позволява да използвате магнитната поставка във Вашия автомобил, без да е необходимо телефонът да се оборудва с допълнителна магнитна пластина.

Калъфът има необходимите отвори за системните входове, бутоните и камерата.

Подробности

SKU
48289
Категории
Бранд
Вид продукт
гръб
Цвят
червен
Колекция
Wozinsky Kickstand

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение