Промоцията важи за всички поръчки постъпили в онлайн магазина от 13:30ч на 29.09.2023 до 02.10.2023г включително. Снимките в сайта са с илюстративна цел. Ако спазите точно наименованието на Вашия модел телефон, ще получите продукт, който точно съответства.

Гръб FORCELL Noble - iPhone 7 / 8 / SE 2020 / SE 2022 черен

Forcell
16,79 лв. 20,99 лв. валидност до 02 окт
цена
Forcell
Продуктов код - SKU 97232
Как можем да помогнем?

Описание

Защитен гръб, изработен от няколко материала: полиуретан, поликарбонат и TPU. Използването на техните свойства кара калъфа да се отличава с оригиналния си дизайн, като същевременно предпазва смартфона от повреда. Работи с магнитни държачи за кола.

Външната част на гърба е покрита с два вида матов полиуретан (PU). Такова покритие осигурява сигурно захващане и намалява ефекта от отразените пръсти. И двата вида покритие са разделени от елегантна хоризонтална ивица.

Вътрешността на калъфа е изпълнена с интересна шарка на пчелна пита. Изработен е от твърд PC материал (поликарбонат), който осигурява ефективна защита на смартфона.

Страните са изработени от мек TPU материал (термопластичен полиуретан). Неговите свойства са подобни на еластичната гума, което прави поставянето на телефона в калъфа удобно, а калъфът идеално пасва на формата на устройството. Кутията работи с магнитни държачи за кола.

Капакът има необходимите изрези за портовете и релеф за бутоните, които улесняват работата със смартфона.

Подробности

SKU
97232
Бранд
Вид продукт
гръб
Цвят
черен
Колекция
Noble

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение