Промоцията важи за всички поръчки постъпили в онлайн магазина от 13:30ч на 29.09.2023 до 02.10.2023г включително. Снимките в сайта са с илюстративна цел. Ако спазите точно наименованието на Вашия модел телефон, ще получите продукт, който точно съответства.

Тънък гел гръб Soft - Samsung Galaxy A03s черен

6,39 лв. 7,99 лв. валидност до 02 окт
цена
Продуктов код - SKU 45036
Как можем да помогнем?

Описание

Защитете телефона си от всички страни, като изберете солиден, естетичен и гъвкав калъф. Поставя се лесно и идеално пасва на размера и формата на телефона. Включва изрези за портове, както и за обектива, така че да го използвате постоянно и без дискомфорт. Това също се дължи на факта, че калъфът е тънък и лек, той не променя значително външния вид на устройството или го прави по-дебел.

Най-важните характеристики на тънък гел гръб Soft:

  • Тънък - не удебелява много телефона
  • Лек и удобен за използване
  • Гъвкав - идеално прилепващ към телефона
  • Внимателно изрязани отвори за портове и обекти на камерата
  • Естетичен, минималистичен дизайн

Перфектна защита на телефона

Този калъф перфектно предпазва телефона от повреди. Предпазва ги от надраскване, напр. с ключове, и против счупване при падане от високо.

Перфектна форма

Калъфът е гъвкав, така че поставянето и свалянето му не е трудно. Той се адаптира идеално към устройството, прилепвайки плътно към него. На местата, където са разположени портовете или обектива, се изрязват отвори със същата форма и размер. Това означава, че не е необходимо да сваляте калъфа, за да правите снимки, да записвате видеоклипове и да зареждате.

Естетичен вид

Черният цвят е универсален и изглежда добре с всички нюанси. Издържан в този цвят, калъфът пасва перфектно на съвременните модели устройства. Освен това е изработена от здрава пластмаса, така че няма риск да се развали или замърси твърде бързо.

Подробности

SKU
45036
Категории
Бранд
Вид продукт
гръб
Цвят
черен
Колекция
Soft Gel

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение