Промоцията важи за всички поръчки постъпили в онлайн магазина от 13:30ч на 29.09.2023 до 02.10.2023г включително. Снимките в сайта са с илюстративна цел. Ако спазите точно наименованието на Вашия модел телефон, ще получите продукт, който точно съответства.

Вертикален калъф Slim Flexi Fresh - Samsung Galaxy A04s / A13 5G черен

11,19 лв. 13,99 лв. валидност до 02 окт
цена
Продуктов код - SKU 96202
Как можем да помогнем?

Описание

Вертикалният калъф Flexi Fresh представлява уникална комбинация от стил и функционалност

Затваря се посредством магнитна закопчалка в горния му край, което допринася за допълнителната защита на телефона, осигурявайки предпазването, както на дисплея, така и на гърба и страните. 

Произведен е от висококачествена еко кожа и е подсилен от здрави шевове по ръбовете, които гарантират неговата дълготрайната употребаДеликатното велурено покритие от вътрешната страна на калъфа защитава телефона от надрасквания. 

Самият телефон се поставя в стабилен гръб от термополиуретан, прикрепен към калъфа, който се адаптира перфектно към извивките на Вашия телефон и предпазва страничните му части. 

Ще откриете и специално джобче, в което можете да съхранявате карти или документи. Калъфът има необходимите отвори за системните входове, бутоните и камерата.

Подробности

SKU
96202
Бранд
OEM
Вид продукт
вертикален калъф
Цвят
черен
Колекция
Slim Flexi Fresh

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение