Промоцията важи за всички поръчки постъпили в онлайн магазина от 13:30ч на 29.09.2023 до 02.10.2023г включително. Снимките в сайта са с илюстративна цел. Ако спазите точно наименованието на Вашия модел телефон, ще получите продукт, който точно съответства.

Гръб FORCELL Silicone - Samsung Galaxy A04s / A13 5G черен

Forcell
15,99 лв. 19,99 лв. валидност до 02 окт
цена
Forcell
Продуктов код - SKU 95495
Как можем да помогнем?

Описание

Калъфът Forcell Silicone е продукт с елегантен минималистичен дизайн, който представлява перфектният аксесоар за Вашия телефон. 

Висококачественият силикон, от който той е изработен, както и микрофибърното покритие от вътрешната страна осигуряват защита за Вашия телефон, на която може да се разчита дори при трудни условия. Телефонът Ви ще бъде успешно предпазен от надрасквания, замърсявания и повреди. 

Специалното матово покритие прави калъфа изключително приятен на допир и позволява на телефона да прилепне плътно в ръката Ви без риск от случайно изпускане

Калъфът разполага с необходимите отвори за системните входове, порта за зареждане, говорителя и камерата, както и със специално покритие за функционалните бутони, което прави употребата изключително лесна и комфортна. 

Калъфът Forcell Silicone е съвместим с функция за безжично зареждане на телефона, така че не е необходимо да го сваляте по време на зареждане.

Подробности

SKU
95495
Бранд
Вид продукт
гръб
Цвят
черен
Колекция
Silicone

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение