Промоцията важи за всички поръчки постъпили в онлайн магазина от 13:30ч на 29.09.2023 до 02.10.2023г включително. Снимките в сайта са с илюстративна цел. Ако спазите точно наименованието на Вашия модел телефон, ще получите продукт, който точно съответства.

Калъф тип книга FORCELL Mezzo - Samsung Galaxy A04s / A13 5G (мандала) розово злато

Forcell
17,59 лв. 21,99 лв. валидност до 02 окт
цена
Forcell
Продуктов код - SKU 96189
Как можем да помогнем?

Описание

Калъфът тип книга MEZZO е с пресована шарка. В него можете да съхранявате карти и банкноти; има специални джобове за документи. Благодарение на прикрепената каишка Ви позволява да държите устройството винаги близо до вас. Закопчава се с магнит.

Шарката на калъф тип книжа MEZZO, за разлика от повечето калъфи от този тип, не е боядисана или напечатана, а пресована, благодарение на което е издръжлива, не се протрива и прави повърхността на калъфа мека с релефна повърхност, която се усеща под пръстите.

Калъфът разполага с два джоба за документи, в които можете да държите както карти, така и банкноти. Каишката, прикрепена към калъфа, гарантира безопасно захващане на калъфа и ви позволява да го държите винаги близо до вас.

Покритието от еко кожа придава елегантен вид на калъфа, а гъвкавата TPU вложка улеснява поставянето на устройството в калъфа. Магнитното затваряне осигурява здраво захващане и предпазва портфейла от случайно отваряне.

Подробности

SKU
96189
Бранд
Вид продукт
калъф тип книга
Цвят
розов
Колекция
Mezzo

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение