Промоцията важи за всички поръчки постъпили в онлайн магазина от 13:30ч на 29.09.2023 до 02.10.2023г включително. Снимките в сайта са с илюстративна цел. Ако спазите точно наименованието на Вашия модел телефон, ще получите продукт, който точно съответства.

Калъф тип книга Smart View Magnet - Samsung Galaxy A04s / A13 5G черен

17,59 лв. 21,99 лв. валидност до 02 окт
цена
Продуктов код - SKU 97112
Как можем да помогнем?

Описание

Калъф тип  книга с технология Smart View и функция за събуждане/сън. Подходящ за телефони поддържащи Android. Има специален прозорец, в който се показват датата и часът. Затваря се с магнит.

Калъфът е оборудван с тънък панел, който ви позволява да виждате датата и часа след затваряне на капака. Комплектът включва QR код, с който можете да изтеглите необходимото приложение за стартиране на тази функция и уникален код, благодарение на който можете да свържете калъфа с Вашето устройство.

Калъфът осигурява отлична защита на цялото устройство като го предпазва от повреди, драскотини и мръсотия и осигурява лесен достъп до всички бутони и портове. Освен това има специален отвор за високоговорителя, който ви позволява да говорите свободно след затварянето му.

Калъф тип книга Smart View може да се използва и като стойка. Това ви позволява без усилие да гледате филми и да разглеждате съдържанието на телефона. В допълнение, корпусът има функция за включване / автоматично изключване. Отварянето на калъфа събужда устройството, докато затварянето на капака приспива смартфона, което значително намалява консумацията на батерията; всичко това благодарение на специалните магнити, поставени в корпуса.

Как да включите функцията за показване на дата и час – стъпка по стъпка:

Сканирайте QR кода, който се вижда на стикера вътре в опаковката. Отидете на споделената връзка. Изтеглете и инсталирайте приложението Smart View. Стартирайте приложението, като въведете индивидуалния сериен номер от стикера в опаковката. Насладете се на технологията Smart View на вашия телефон!

Подробности

SKU
97112
Бранд
OEM
Вид продукт
калъф тип книга
Цвят
черен
Колекция
Smart View Magnet

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение