Промоцията важи за всички поръчки постъпили в онлайн магазина от 13:30ч на 29.09.2023 до 02.10.2023г включително. Снимките в сайта са с илюстративна цел. Ако спазите точно наименованието на Вашия модел телефон, ще получите продукт, който точно съответства.

Тънък силиконов гръб 0.5mm - Samsung Galaxy A04s / A13 5G прозрачен

4,79 лв. 5,99 лв. валидност до 02 окт
цена
Продуктов код - SKU 95516
Как можем да помогнем?

Описание

Ултратънкият силиконов калъф е с дебелина от само 0.5mm, което означава, че той успешно предпазва телефона Ви от повреди при удар или падане, надрасквания и замърсявания, без да го удебелява и на практика остава незабележим, запазвайки красотата на оригиналния дизайн на телефона.

Изработен е от мек гъвкав силикон, който перфектно се адаптира към формите на телефона. По вътрешната си част калъфът има специално проектиран точков релеф, който предотвратява натрупването на влага и образуването на неприятните балончета между телефона и силиконовия гръб.

Разполага с необходимите отвори за системните входове, порта за зареждане, говорителя и камерата, а за бутоните има специално покритие, което ги предпазва от натрупване на прах и замърсявания.

Подробности

SKU
95516
Бранд
OEM
Вид продукт
гръб
Цвят
прозрачен
Колекция
Тънък силиконов гръб 0.5mm

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение