Промоцията важи за всички поръчки постъпили в онлайн магазина от 13:30ч на 29.09.2023 до 02.10.2023г включително. Снимките в сайта са с илюстративна цел. Ако спазите точно наименованието на Вашия модел телефон, ще получите продукт, който точно съответства.

Калъф тип книга FORCELL Mezzo - Samsung Galaxy A33 5G (дърво) розово злато

Forcell
17,59 лв. 21,99 лв. валидност до 02 окт
цена
Forcell
Продуктов код - SKU 96725
Как можем да помогнем?

Описание

Калъфът тип книга MEZZO е с пресована шарка. В него можете да съхранявате карти и банкноти; има специални джобове за документи. Благодарение на прикрепената каишка Ви позволява да държите устройството винаги близо до вас. Закопчава се с магнит.

Шарката на калъф тип книжа MEZZO, за разлика от повечето калъфи от този тип, не е боядисана или напечатана, а пресована, благодарение на което е издръжлива, не се протрива и прави повърхността на калъфа мека с релефна повърхност, която се усеща под пръстите.

Калъфът разполага с два джоба за документи, в които можете да държите както карти, така и банкноти. Каишката, прикрепена към калъфа, гарантира безопасно захващане на калъфа и ви позволява да го държите винаги близо до вас.

Покритието от еко кожа придава елегантен вид на калъфа, а гъвкавата TPU вложка улеснява поставянето на устройството в калъфа. Магнитното затваряне осигурява здраво захващане и предпазва портфейла от случайно отваряне.

Подробности

SKU
96725
Категории
Бранд
Вид продукт
калъф тип книга
Цвят
розов
Колекция
Mezzo

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение