Промоцията важи за всички поръчки постъпили в онлайн магазина от 13:30ч на 29.09.2023 до 02.10.2023г включително. Снимките в сайта са с илюстративна цел. Ако спазите точно наименованието на Вашия модел телефон, ще получите продукт, който точно съответства.

Подсилен гръб Hybrid Armor - Samsung Galaxy S20 Ultra / S20 Ultra 5G черен

9,59 лв. 11,99 лв. валидност до 02 окт
цена
Продуктов код - SKU 17003
Доставка от 1 до 5 работни дни
Как можем да помогнем?

Описание

Гърбът Forcell Armor е стилен калъф, който осигурява пълна защита за Вашия телефон дори при сурови условия. Той представлява перфектното решение за хора, които търсят надеждна защита за телефона си при практикуването на екстремни спортове или при работа в трудни условия. 

Конструкцията му се състои от 2 сглобяеми части, изработени от поликарбонат и термополиуретан. Комбинацията между тези два елемента гарантира при практикуването на екстремни спортове или при работа в трудни условия то защита от надрасквания, повреди и замърсявания. 

Вътрешната паяжинообразна структура на калъфа абсорбира шока при удар на телефона, а леко издадените напред ръбове предпазват екрана и камерата при поставяне на телефона върху равна повърхност. 

Специално проектираната технология с въздушни възглавнички предпазва телефона в екстремни ситуации, осигурявайки допълнителна амортизация на удара. Калъфът се отличава със своята ергономична форма и приляга отлично към извивките на Вашия телефон, без да го удебелява. 

Разполага с необходимите отвори за системните входове и камерата и специално покритие за бутоните. Лесен е за сглобяване и разглобяване.

Подробности

SKU
17003
Бранд
Вид продукт
гръб
Опаковка
пликче
Цвят
черен
Колекция
Armor

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение