Промоцията важи за всички поръчки постъпили в онлайн магазина от 13:30ч на 29.09.2023 до 02.10.2023г включително. Снимките в сайта са с илюстративна цел. Ако спазите точно наименованието на Вашия модел телефон, ще получите продукт, който точно съответства.

Гръб Roar Amber с държач - Samsung Galaxy S22 Plus 5G черен

Roar
18,39 лв. 22,99 лв. валидност до 02 окт
цена
Roar
Продуктов код - SKU 97020
Как можем да помогнем?

Описание

Матов гръб с халка. Предпазва деликатния корпус на устройството от надраскване и повреда. Снабден със специален пръстен, който улеснява гледането на филми в хоризонтално положение. Съвместим с магнитни държачи за кола. Изработен от една отливка, има вътрешна подплата. Изработен от една отливка, има вътрешна подплата.

Изработен от най-висококачествен TPU; гъвкавият материал улеснява монтажа / демонтажа на кутията и абсорбира удари при падане. Интегрираните капаци на бутоните, изработени от гъвкав материал, увеличават комфорта при работа със смартфона.

Матовата текстура показва противоплъзгащи свойства, така че калъфът лежи сигурно в ръката и намалява риска от изплъзване на телефона от ръката. Освен това е лесен за почистване; само малко вода е достатъчно, за да отстраните всякакви остатъци.

Прибиращият се пръстен на гърба осигурява сигурно захващане на устройството във всяка ситуация и ви позволява да поставите телефона в хоризонтална позиция, което улеснява гледането на филми и снимки. Пръстенът може да се върти на 360 градуса, съвместим с магнитни държачи.

Материал: TPU

Подробности

SKU
97020
Категории
Бранд
Вид продукт
гръб
Цвят
черен
Колекция
Roar Amber

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение