Промоцията важи за всички поръчки постъпили в онлайн магазина от 13:30ч на 29.09.2023 до 02.10.2023г включително. Снимките в сайта са с илюстративна цел. Ако спазите точно наименованието на Вашия модел телефон, ще получите продукт, който точно съответства.

Тънък гел гръб FORCELL Soft - Samsung Galaxy S22 Ultra 5G черен

Forcell
12,79 лв. 15,99 лв. валидност до 02 окт
цена
Forcell
Продуктов код - SKU 95659
Как можем да помогнем?

Описание

Калъфът Forcell Silicone Soft е продукт с елегантен минималистичен дизайн, изработен от мек силикон, който представлява перфектният аксесоар за Вашия телефон. 

Висококачественият материал, използван в производството, осигурява защита за Вашия телефон, на която може да се разчита дори при трудни условия. Телефонът Ви ще бъде успешно предпазен от надрасквания, замърсявания и повреди. 

Специалното матово покритие прави калъфа изключително приятен на допир и позволява на телефона да прилепне плътно в ръката Ви без риск от случайно изпускане

Калъфът разполага с необходимите отвори за системните входове, порта за зареждане, говорителя и камерата, както и със специално покритие за функционалните бутони, което прави употребата изключително лесна и комфортна, предотвратявайки натрупването на прах и замърсявания. 

Подробности

SKU
95659
Категории
Бранд
Вид продукт
гръб
Цвят
черен
Колекция
Soft Gel

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение