Промоцията важи за всички поръчки постъпили в онлайн магазина от 13:30ч на 29.09.2023 до 02.10.2023г включително. Снимките в сайта са с илюстративна цел. Ако спазите точно наименованието на Вашия модел телефон, ще получите продукт, който точно съответства.

Оригинален калъф от естествена кожа SAMSUNG Leather (EF-VF936LJEGWW) - Samsung Galaxy Z Fold4 сив

Samsung
185,59 лв. 231,99 лв. валидност до 02 окт
Samsung
Безплатна доставка
Продуктов код - SKU 57191
Как можем да помогнем?

Описание

Оригиналният гръб от естествена кожа SAMSUNG Leather е комбинация от елегантност и издръжливост, която със сигурност ще се хареса на всеки, който цени класическия стил и качествената изработка. Покрит с естествена кожа, калъфът ще придаде на вашия Samsung елегантен вид, който ще подхожда на всяка ситуация - от бизнес среща до вечер в градски ресторант.

Коженото покритие на Samsung също е много издръжливо и устойчиво на надраскване, така че вашето устройство ще бъде добре защитено от повреди. Това е идеалното решение за хора, които ценят елегантния външен вид и искат да предпазят телефона си от повреда.

Най-важните предимства на оригинален гръб от естествена кожа SAMSUNG Leather:

  • Елегантен стил - Калъфът Samsung Leather придава на вашия телефон елегантен и професионален вид, идеален за хора, които ценят класическата елегантност.
  • Защита от повреди - Естествената кожа предпазва телефона от надраскване и удар, което му позволява да запази вида си за по-дълго време.
  • Издръжливост - Естествената кожа е много издръжлива и устойчива на ежедневна употреба, което означава, че калъфът ще ви служи дълго време.

Материал: естествена кожа

Подробности

SKU
57191
Категории
Бранд
Вид продукт
гръб, калъф тип книга
Цвят
сив
Колекция
Samsung Leather

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение