Промоцията важи за всички поръчки постъпили в онлайн магазина от 13:30ч на 29.09.2023 до 02.10.2023г включително. Снимките в сайта са с илюстративна цел. Ако спазите точно наименованието на Вашия модел телефон, ще получите продукт, който точно съответства.

Калъф тип книга Canvas - Xiaomi Mi 11 Lite / 11 Lite 5G / 11 Lite 5G NE розов

11,99 лв. 14,99 лв. валидност до 02 окт
цена
Продуктов код - SKU 95914
Как можем да помогнем?

Описание

Калъфът тип книга Canvas е стилен калъф с шефове и елегантни комбинации от цветове, който прекрасно подчертава индивидуалността на Вашия телефон, давайки Ви свобода на действията. 

Калъфът е произведен от висококачествени материали в стилни комбинации от цветови нюанси. По външната му повърхност и по вътрешната част ще откриете елегантни шевове, които придават изисканост на изработката. От вътрешната страна на задната част на калъфа има покритие от изкуствена кожа. 

Той е снабден с удобна магнитна закопчалка и лесно се трансформира в практична поставка за Вашия телефон, с помощта на която можете удобно да гледате видео или да разглеждате снимки. 

Разполагате и с практични джобчета за банкноти или карти и документи от вътрешната част на капака. Телефонът се поставя в силиконов гръб прикрепен към калъфа, който приляга точно към модела на Вашия телефон. 

Разполага с необходимите отвори за системните входове, порта за зареждане, функционалните бутони, говорителя и камерата. 

Материал: плат Деним, ЕКО кожа и термополиуретан.

Подробности

SKU
95914
Бранд
OEM
Вид продукт
калъф тип книга
Цвят
розов
Колекция
Canvas

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение