Снимките в сайта са с илюстративна цел. Ако спазите точно наименованието на Вашия модел телефон, ще получите продукт, който точно съответства.

Прозрачен силиконов гръб с цветен кант Clear Color - Xiaomi Redmi 8A син

5,99 лв.
цена
🛒Повече продукти = Повече отстъпка🎁 (валидност до 11 окт)
Количество: 2+ 3+ 4+ 5+ 6+
Намаление: 3% 5% 7% 9% 15%
Продуктов код - SKU 13353
Доставка от 1 до 5 работни дни
Как можем да помогнем?

Описание

Калъфът Clear Color представлява ултратънък прозрачен гръб с цветен металически кант по ръбовете, който отлично защитава телефона Ви от надраскване и повреди при удар и изпускане, без да го удебелява, за да запази красотата на оригиналния му дизайн.

Произведен е от силно устойчивия материал термополиуретан, който Ви гарантира дълготрайна употреба на продукта. Благодарение на силната гъвкавост на материала, поставянето и свалянето на калъфа са изключително лесни и удобни. 

Вътрешната страна на калъфа има специална точкова текстура, която предотвратява натрупването на влага между него и телефона и образуването на неприятните въздушни балончета.

Ръбовете на калъфа са леко издадени напред с цел защита на екрана и камерите от надраскване при поставяне на телефона върху равна повърхност.

Калъфът разполага с необходимите отвори за системните входове, порта за зареждане, говорителя и камерата, а за бутоните има специално покритие, което ги предпазва от натрупването на прах и замърсявания.

Подробности

SKU
13353
Категории
Бранд
Вид продукт
гръб
Опаковка
пликче
Цвят
син, прозрачен
Колекция
Clear Color

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение