Снимките в сайта са с илюстративна цел. Ако спазите точно наименованието на Вашия модел телефон, ще получите продукт, който точно съответства.

Калъф тип книга от естествена кожа FORCELL Smart Pro - Xiaomi Poco M4 Pro 5G / Redmi Note 11S 5G / 11T 5G кафяв

Forcell
19,54 лв. 22,99 лв.
цена
Forcell
Продуктов код - SKU 97290
Как можем да помогнем?

Описание

Елегантен класически калъф тип книга Smart Pro, изработен от висококачествени материали. Ръбовете, подсилени с плътен шев в цвета на вътрешния материал, придават специален стил на корицата.

Калъфът е изработен изключително солидно и внимателно – ръбовете са подсилени с дебел шев, а цялата конструкция е заздравена, благодарение на което осигурява адекватна защита на устройството. Мекото вътрешно покритие предпазва екрана от надраскване и леки повреди.

Калъфът има вътрешен джоб за съхранение на необходимите документи, а двойното магнитно затваряне гарантира свобода на използване.

Калъфът има изрези за функционалните бутони на телефона, което ви позволява да използвате устройството, без да го сваляте от капака.

Калъф тип книга от естествена кожа FORCELL Smart Pro Ви позволява да сложите телефона по такъв начин, че да можете удобно да гледате видео или снимки (функция TV стойка).

Материал: естествена кожа, TPU (термопластичен полиуретан)

Подробности

SKU
97290
Бранд
Вид продукт
калъф тип книга
Цвят
кафяв
Колекция
Smart Pro

Какво казват клиентите

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение