Безжични зарядни

Какви са преимуществата от употребата на безжично зарядно?

 

Продуктите от категория „Безжично зарядно“ се търсят все по-усилено през последните няколко години. И това е напълно нормално. По-голямата част от съвременните потребители предпочитат да разполагат с такова устройство, което им позволява да зареждат своите мобилни телефони, таблети и т.н. практически навсякъде. Множество са преимуществата, които бихте получили от притежанието на безжично зарядно. В следващите редове ще изведем накратко основните сред тези преимущества:

Виж повече

 

Безжично зарядно 1
Безжично зарядно - Разгледайте при нас!
  1. Преимуществата от употребата на безжично зарядно: Удобство – на първо място вашето безжично зарядно ще ви предостави максимално удобство. Благодарение на него ще можете да зареждате телефона, таблета или друг уред практически навсякъде и по всяко време. Няма да има нужда да се съобразявате с това дали наоколо има електрически контакт или не. Това е особено важно когато сте извън дома си и особено ако предприемате пътувания, в рамките на които е желателно мобилният ви телефон да бъде зареден и да имате възможност да го използвате.
  2. Преимуществата от употребата на безжично зарядно: По-малко безпорядък – притежанието на безжично зарядно ще ограничи хаоса и безпорядъка във вашия дом и офис. От една страна няма навсякъде да се разполагат кабели, което е особено неприятно. От друга, при новите модели безжично зарядно си има стандарт, който гарантира, че те отговарят на различни модели мобилни телефони. В този смисъл едно безжично зарядно ще ви е напълно достатъчно, за да можете всички членове на домакинството да зареждате своите мобилни телефони.
  3. Преимуществата от употребата на безжично зарядно: Без поражения върху буксите – пораженията върху буксите са сериозен проблем, когато се използват различни зарядни устройства за даден телефон. Имайте предвид, че подобни поражения в даден момент може да наложат това мобилният ви телефон да бъде даден на сервиз за поправка. Благодарение на вашето безжично зарядно ще си спестите такива проблеми, свързващи се с излишно разкарване, невъзможност за ползване на телефона за определен период от време, както и допълнителни разходи.
  4. Преимуществата от употребата на безжично зарядно: Неутрализиране на други рискове – използвайки безжично зарядно, успешно ще неутрализирате и други рискове за вашия мобилен телефон. Рискове, които са свързани най-вече с употребата на ненадеждни зарядни устройства или пък с проблем в електрическото захранване. Като примери за подобни рискове ще посочим прегряване на телефона, потенциални токови удари и т.н. Заложете на безжично зарядно, за да се възползвате в пълна степен от преимуществата на новите технологии и да не подлагате телефона си и самите вас на споменатите рискове.

 

 

Как да изберете безжично зарядно?

Безжично зарядно 2
Безжично зарядно - научете повече!

 

Към избора на безжично зарядно трябва да се подходи с необходимото внимание и отговорност. Уверете се, че си купувате безжично зарядно, което наистина ще ви върши работа, при това за дълъг период от време. Ето някои от факторите, които е добре да вземете предвид:

 

  • съответствие със стандартите – при покупка на безжично зарядно проверете дали то съответства на приетия в международен план стандарт Qi. Стандарт, удостоверяващ, че от една страна със съответното безжично зарядно могат да се зареждат всички нови модели мобилни телефони (които също трябва да отговарят на стандарта), а от друга – максималната ефективност и сигурност на самия процес по зареждане.
  • мощност – на пазара се предлагат модели безжично зарядно с различни мощности. В това число мощности от 5W, 7,5W, 10W и 15W. Колокото по-висока е мощността на дадено зарядно, толкова по-бързо се осъществявяа зареждането на мобилния телефон. Съвсем естествено моделите безжично зарядно с високи мощности са и с по-високи цени от останалите.
  • форма – важно е да решите безжично зарядно в каква форма би ви било най-полезно. Дали във формата на стойка, на поставка за кола, на подложка и т.н. Всичко зависи от това какъв е вашият лайфстайл и ежедневни навици, както и къде най-често ще ви се налага да използвате закупеното безжично зарядно.
  • цвят и дизайн – имате възможност да избирате измежду артикули в категория „Безжично зарядно“ с най-различни цветове и дизайни. Артикули в класическите цветове черно и бяло, в сиво, синьо, жълто, зелено, червено, златисто, както и прозрачни такива. Със сигурност ще откриете безжично зарядно, отговарящо на вашия естетически вкус и предпочитания.

 

 

Защо да закупите безжично зарядно от онлайн магазин MobiZona.net?  

Безжично зарядно 3
Безжично зарядно - поръчайте сега!

 

MobiZona.net е онлайн магазин, създаден през 2020 година. Онлайн магазин, който расте с огромни темпове и има за цел да се превърне в любимото за българските потребители място за пазаруване на аксесоари за мобилен телефон, лаптоп, таблет и т.н. Вижте защо да се доверите именно на нас при покупка на безжично зарядно:

 

Безжично зарядно от онлайн магазин MobiZona.net: Високо качество – прелагаме ви само и единствено модели безжично зарядно с най-високо качество. Модели, които са дело на утвърдени производители и отговарят на последните стандарти в бранша. Модели, които ще ви позволят максимално бързо, лесно и удобно да зареждате своите мобилни телефони и други устройства, без риск за тези устройства и за самите вас. 

 

Безжично зарядно от онлайн магазин MobiZona.net: Ниски цени – онлайн магазин MobiZona.net ви предлага също така достатъчно ниски и изгодни за вас цени. Цени, които са съобразени с особеностите и тенденциите на българския пазар, както и с финансовите възможности на средностатистическия потребител.

 

Безжично зарядно от онлайн магазин MobiZona.net: Богат избор – при нас е налице достатъчно богата и разнообразна гама от модели  безжично зарядно. Модели безжично зарядно, които се различават по своите мощности, форми, цветове, дизайни и други водещи характеристики. Независимо какви са изискванията ви по отношение на закупуването безжично зарядно, в онлайн магазин  MobiZona.net ще откриете това, което търсите.

 

Безжично зарядно от онлайн магазин MobiZona.net: Професионална консултация – ако имате нужда от професионална консултация по отношение на избора на безжично зарядно, не се колебайте да се свържете с екипа на онлайн магазин MobiZona.net. Можете да го направите бързо и лесно благодарение на специално създадената ни онлайн форма за контакт. Ние с удоволствие ще отговорим на всичките ви въпроси и ще ви насочим към верния за вас избор на безжично зарядно.       

Какви са преимуществата от употребата на безжично зарядно?

Как да изберете безжично зарядно?

Защо да закупите безжично зарядно от онлайн магазин MobiZona.net?

Безжично зарядно Dudao с бързо зареждане 15W с алуминиева стойка (A10Pro) черно
Безжично зарядно със стойка Choetech с 2 намотки 15W + 1,2m micro USB кабел (T524-F) черно
Безжично зарядно за кола със стойка за телефон за стъклото или вентилационен отвора Choetech Qi 15W 3в1 (T542-S) черно НОВО
Безжично зарядно Qi 3в1 15W X416 черно
Сгъваема стойка за телефон за - iPhone с безжично зареждане MagSafe Ugreen LP472 сива
Безжично зарядно BASEUS Simple 2в1 Turbo Edition 24W Qi TZWXJK-B01 черно
Автоматично затваряща се стойка за телефон за автомобил с безжично зареждане Qi 15W + магнитни адаптери HS2 черна
Приемник за безжично зареждане Micro USB Typе-A сребърен
Метална стойка за телефон за вентилационен отвор BASEUS Gravity с безжично зареждане Qi (WXYL-B0A) черна
Безжично индукционно зарядно BASEUS Cobble Qi 15W + USB - Type-C 1m кабел (WXYS-01) черно
Choetech T590-F 10W Remote Desktop Invisible Wireless Charging with DC charger + cable черен НОВО
Choetech T201-F Electric Car Wireless Charger+Magnetic Head Charger черен
Duzzona Qi magnetic charger stand 15W stand черен (W2)
Duzzona MagSafe 15W induction charger черен (W1)
Wirelles charger - Samsung Galaxy - Apple Watch F10 черен
Wirelles charger - Apple Watch 3W OJD-87 бял
Mouse pad + wireless charger 15W OJD-82 кафяв/grey
Led desk lamp with wireless charger 10W CFTD03 черен
Wireless charger Qi 15W OJD-75 черен
Wireless charger Qi 15W OJD-75 черен Безжични зарядни
44,99 лв.
Wireless charger Qi 15W OJD-75 бял
Wireless charger Qi 15W OJD-75 бял Безжични зарядни
44,99 лв.
Wirelles charger 15W CFNZ01 with - Apple Watch and thermometer черен
Wirelles charger 15W CFNZ01 with - Apple Watch and thermometer бял
Wirelles charger 15W Q900 черен
Wirelles charger 15W Q900 черен Безжични зарядни
40,99 лв.
Wirelles charger 15W Q900 бял
Wirelles charger 15W Q900 бял Безжични зарядни
40,99 лв.
Wirelles charger - Apple Watch 3W W12 черен
Wirelles charger 2in1 15W MT-30 черен
Wirelles charger 2in1 15W MT-30 черен Безжични зарядни
40,99 лв.
Wirelles charger 2in1 15W MT-30 бял
Wirelles charger 2in1 15W MT-30 бял Безжични зарядни
40,99 лв.
Baseus Digital LED Display dual wireless charger with digital display 20W черен (WXSX010101)
Ugreen CD284 Wireless Charger with MagSafe черен
Acefast Qi Wireless Charger 15W - iPhone (with MagSafe) and - Apple AirPods Stand Holder Magnetic Holder черен (E1 черен)
Acefast 15W Qi Wireless Charger - iPhone (with MagSafe) and - Apple AirPods Stand Holder Magnetic Holder Gray (E6 gray)
Acefast Qi Wireless Charger 15W - iPhone (with MagSafe) and - Apple AirPods Stand Holder Magnetic Holder черен (E8 черен)
Joyroom wireless Charger 15W with Handle черен (JR-ZS240)
Joyroom uSB Type C 20W PD cable with inductive charger - Apple Watch 1.5m бял (S-IW005) НОВО
Choetech T517-F 15W Magnetic wireless fast charger + PD5005 adapter, Euro бял
Joyroom cable with induction charger - Apple Watch 1.2m бял (S-IW004) НОВО
Choetech wireless charger kit Qi 10W - phone earphone черен (T511-S) + Q5003 wall charger European standard бял + AB cable 1.2m бял НОВО
Joyroom Wireless Charger Qi 2.5W to - Apple Watch бял (S-IW003S бял)
Joyroom 2in1 wirelee Qi charger - Apple Watch / USB - Lightning cable 1,5 m бял (S-IW002S) НОВО